Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης μας.

Η επιχείρηση μας εδρεύει στην Κατερίνη και βρίσκεται στην «εμπορική» καρδιά της πόλεως.

Ξεκινήσαμε τις δραστηριότητες το 2001 με κυριότερο αντικείμενο την εμπορία ασημένιων διακοσμητικών ειδών κατασκευασμένων από τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ιταλικούς οίκους.

Σύντομα και συμφωνα με τις αναγκες της αγοράς η επιχείρηση επέκτεινε τις δραστηριότητες της και σε άλλους τομείς που εχουν να κάνουν με τον γάμο, τη βάφτιση, το παιδικό δώρο, τη διακόσμηση, το σπίτι, το επιχειρηματικό δώρο, το κόσμημα και το ρολόι.

Το άριστο service, η αξιοπιστία, τα πολύ καλής ποιότητας είδη του καταστήματος όπου ο καταναλωτής μπορεί να βρει ιδιαιτέρες και ιδανικές λύσεις για τον ίδιο αλλά και για δώρο, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό, έδωσαν στην επιχείρηση το έναυσμα να κερδίσει άμμεσα την εμπιστοσύνη όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας αλλά κατάφερε να αποκτήσει μόνιμους πελάτες από πολλά μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Αποτέλεσμα αυτής της εμπιστοσύνης είναι ότι στο πελατολόγιο μας να ανήκουν πλέον δήμοι, πολιτιστικοί σύλλογοι και άλλοι σημαντικοί φορείς.

Ακολουθώντας τις απαιτήσεις πλέον του καταναλωτή η επιχείρηση (εταιρία) δημιούργησε το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με την επωνυμία www.e-silver.gr περιλαμβάνοντας τα μεγαλύτερα brand names σε όλα τα τμήματα του καταστήματος.

Ευελπιστούμε ότι με την εμπειρία μας, την ποιότητα των ειδών που διαθέτουμε αλλά και την φιλική μας διάθεση να βοηθήσουμε και να εξυπηρετήσουμε τον κατανάλωτη όσο το δυνατόν καλύτερα.

Είμαστε στη διάθεση σας και θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Καναρίδης